Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana  
 

Alaior exhibirà les obres de 23 artistes als balcons del centre històric

Alaior exhibirà les obres de 23 artistes als balcons del centre històricA partir del 17 de juliol, els alaiorencs i visitants podran gaudir de 22 obres de diferents artistes menorquins, plasmades en grans teixits, que seran penjades a diferents balconades d’edificis del centre històric del poble.

Aquesta serà la segona edició de ‘Balconades d’Art’, iniciativa pionera a l’illa que posaren en marxa els pintors Pau Sintes i David Cerratot l’any 2017.
Els vianants podran gaudir al carrer de l'art dels pintors i artistes Tanus, Verónica Arellano, Pere Pons, Paco Fiol, Miquel Miñarro, Sonia Serra, pacífic Camps, David Cerratot, Jeroni Marqués i Lluís Febrer, James, Frieder, Carlos Mascaró, Marcel Villier, Cristina Cardona, Llorenç Pons, Laura Martínez, Toni Arcas, Pons Pallicer, Pau Sintes, Miquel Cardona, Joan Elorduy i Jesus Sintes.

Les obres romandran penjades dels balcons durant tot un mes, concretament fins al 16 d’agost, al carrer Major, carrer des Ramal, plaça des Ramal, Es Carreró, sa Plaça i carrer des Forn.

Així mateix, també es durà a terme una exposició al Convent de Sant Diego, amb dues obres de cada artista, sent una d’elles una reproducció en petit de les obres que pengen als balcons. L’exposició també romandrà oberta fins al 16 d’agost.

José Luis Benejam, batle d’Alaior ha destacat que aquesta «és una iniciativa molt interessant, que volíem recuperar després de dos anys sense fer-se. Que els vianants puguin gaudir d’obres tan vistoses i destacades caminant pel carrer és molt agradable. A la fi, és com una exposició al carrer».

Tiago Reurer, regidor de Cultura, ha remarcat que «aquesta activitat artística plàstica de prestigioses firmes és realment atractiva també per la combinació d’exposició al convent i als balcons».

L’Ajuntament d’Alaior vol agrair a la coordinadora d’aquest any, Neus Sintes, i a tots els col·laboradors de la iniciativa, la seva implicació i esforç en aquesta emocionant activitat que aconsegueix reunir 23 destacats artistes i que apropa la cultura i l’art a residents i visitants.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h