Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior  
 

L’Ajuntament i el Govern acorden la construcció d’un nou centre dia i un nou centre geriàtric

L’Ajuntament i el Govern acorden la construcció d’un nou centre dia i un nou centre geriàtricJosé Luis Benejam, batle d’Alaior, Maria Antònia Pons, regidora de l’Àrea Social, Habitatge, Seguretat, Mobilitat, Sanitat Pública, Recursos Humans i Administració Electrònica i Cristóbal Marqués, regidor d’Hisenda i Urbanisme, es reuniren ahir amb Fina Santiago, consellera d’Afers Socials i amb Juan Manuel Martínez, gerent del Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears, per tal d’estudiar conjuntament la proposta feta per l’Ajuntament d’Alaior de cedir un solar municipal perquè el Govern de les Iles Balears hi construeixi un nou centre de dia i un nou centre geriàtric.

José Luis Benejam els traslladà la necessitat que té Alaior de comptar amb aquests dos nous equipaments, degut tant a l’envelliment de la població com a l’alta llista d’espera que hi ha per ambdós serveis. El batle els va reiterar la disposició de l’Ajuntament a col·laborar amb tot el que faci falta.

Fina Santiago va agrair a l’Ajuntament la proposta feta. Es va arribar al preacord de que la construcció d’un nou centre de dia al terreny municipal es podria començar durant aquest mandat. Ambdues administracions acordaren la posada en marxa d’un conveni per tal de començar tots els processos administratius necessaris perquè aquest projecte sigui una realitat.

D’altra banda, Fina Santiago va traslladar a l’Ajuntament que actualment, durant aquesta legislatura, no seria possible la construcció d’un nou centre geriàtric, però que es podrien començar també tots els processos administratius per realitzar-lo durant la pròxima.

En aquest sentit, el batle d’Alaior va voler també agrair la predisposició del Govern regional a desenvolupar aquesta proposta municipal, posant de manifest la bona la voluntat dels dos governs de col·laborar en benefici de tots els ciutadans i ciutadanes.

«És una molt bona notícia per Alaior que haguem arribat a un preacord amb el Govern per construir un nou centre de dia abans de 2023, i un nou centre geriàtric al llarg del pròxim mandat. Són realment necessàries aquestes dues infraestructures, ja que les existents s’han vist sobrepassades. Hi ha una gran llista d’espera pel geriàtric i pel centre de dia, i molts ciutadans que necessiten aquest servei s’han de desplaçar a un altre municipi».


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h