Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior  
 

Visitalaior.com, la porta d'entrada digital a tots els atractius turístics d'Alaior

 Visitalaior.com, la porta d'entrada digital a tots els atractius turístics d'AlaiorAlaior ja és el primer municipi de Menorca que compta amb la seva pròpia pàgina web de promoció turística: visitalaior.com

José Luis Benejam, alcalde d'Alaior, juntament amb Tiago Barro, gerent de Binary Menorca i Antoni Febrer, director de projectes web de Binary Menorca l'han presentat públicament aquest matí, després de presentar-la ahir al grup de l'oposició, i als actors econòmics, socials i turístics d'Alaior.

La plataforma, dissenyada per l'empresa alaiorenca Binary Menoca, presenta d'una manera dinàmica, moderna i clara tots els atractius naturals, culturals, artístics, socials i comercials del municipi d'Alaior.

José Luis Benejam ha destacat que «en una societat altament digitalitzada com l'actual, es feia imprescindible la creació d'una carta de presentació en línia que reunís a un sol clic els immensos atractius que el nostre municipi atresora i ofereix al món. Tot això acompanyat d'una potent presència en xarxes socials».

El web, amb un disseny exclusiu basat en la imatge de la marca Alaior, incorpora totes les noves tecnologies, com el responsive design (un web adaptat per a totes les pantalles), una alta velocitat de càrrega, un SEO 100% friendly, una connexió totalment segura, o una integració total amb Google Maps, Analytics i xarxes socials.

Entrant en detall en el disseny, l'objectiu era fer una web molt visual, de manera que es va optar per potenciar la imatge a través d'un vídeo central i gifs. Un dels aspectes més importants del portal rau en la creació de diferents mapes interactius on s'inclouen els punts a visitar, a més de nombroses rutes per a excursions.

Els continguts s'engloben dins de cinc grans espais: 'Què veure', 'Què Fer', 'On Dormir', 'On Menjar', i 'Planifica'.

A cada apartat la informació és oferta a través de textos breus i imatges impactants. Entre d'altres, trobem els subapartats de 'Ciutat', 'Costa', 'Arquitectura', 'Patrimoni', 'Natura', 'Esport', 'Compres', 'Cultura i Festes', 'Cultura i Diversió', Rutes i Excursions ', i un gran apartat d'agenda on s'inclouran les activitats amb atractiu turístic que es duguin a terme al municipi.

Cal destacar que en els espais dedicats a 'Compres', 'On Dormir', i 'On Menjar', els visitants podran visualitzar la gran oferta de comerços, allotjaments i bars i restaurants amb què compta Alaior.

El web es pot consultar actualment en castellà, català, anglès i francès, tot i que s'aniran incorporant nous idiomes en un futur pròxim.

L'estratègia en línia de visitalaior.com es completa amb la presència en xarxes socials, a partir de la posada en marxa a Instagram i Facebook dels perfils 'visitalaior', on s'aniran publicant imatges i vídeos per atreure turisme a través d'aquestes eines que ja formen part del dia a dia de milions de persones.

Benejam ha conclòs que «Alaior compta ara amb una potent eina per seguir donant-se a conèixer al món, buscant la millor dinamització comercial i empresarial per mitjà de la captació de turistes. Aquest municipi té molt a oferir, i aquesta nova web suposa un importantíssim mitjà per a la promoció turística».


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h