Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter  
 

ALAIOR GARANTEIX EL SUBMINISTRAMENT D'ELECTRICITAT A LES FAMÍLIES SENSE RECURSOS

L'alcaldesa Misericòrdia Sugrañés i el Director General d'ENDESA a les Illes Balears, Ernesto Bonnín, han signat un conveni de col.laboració en virtut del qual l'Ajuntament d'Alaior garanteix, mitjançant els seus serveis socials, el subministrament d'electricitat i gas natural a les persones que no disposen de recursos econòmics per pagar les corresponents factures.
Aquesta iniciativa permetrà evitar que es talli el subministrament d'electricitat i gas natural a les vivendes on hi viuen principalment persones grans i/o amb dependència que no disposen de recursos econòmics suficients.
L’objecte del present acord és establir l’operativa de col·laboració entre l’Ajuntament d’Alaior i ENDESA per agilitzar el pagament dels ajuts municipals atorgats als usuaris en situació de vulnerabilitat econòmica pels deutes generats amb motiu del subministrament d’electricitat.
El conveni signat avui matí posa de manifest una de les prioritats de l'actual equip de govern municipal en la gestió dels serveis socials de qualitat per a les persones en el marc de la garantia pública, treballar pel benestar integral de les persones i vetllar pel seu desenvolupament, autonomia i integració social atenent, entre d’altres i molt especialment, les necessitats de les persones grans i les persones amb dependència.

Taller per a pares i mares

En l'àmbit dels serveis socials cal destacar també que dia 20 de gener va finalitzar el Taller Grupal per a pares i mares de fillets/es de primària organitzat per l'Ajuntament d'Alaior, amb la col·laboració de la Direcció General de Família i Menors de la Conselleria de Família i Serveis Socials del Govern Balear, i en el que hi han participat un total de 17 persones.
Aquest Taller esta basat en el programa-guia pel desenvolupament de competències emocionals educatives i parentals de la Dra. Raquel-Amaya Martínez González.

L'Equip Municipal d'Intervenció Familiar de l'Ajuntament d'Alaior organitza des de ja fa uns anys aquest servei d'atenció a les famílies de manera individualitzada en temes de relació i comunicació, assessorant i donant suport per afrontar dificultats relacionals, situacions de crisi i/o millorar les seves competències educatives. Després d'aquesta experiència, l'EMIF es planteja poder organitzar més tallers durant aquest any 2015.

Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dijous de 16.00 a 19.30 h